Aktivitetscentret Englystparken

Børkop

Brugerrådet Englystparken

byder dig velkommen til hjemmesiden!

Kom og vær med i Englystparkens sangkor!

korKoret har snart 28 år på bagen. Det var Jonna Ibsen, der oprindeligt fik ideen til, at Englystparken skulle have et sangkor.

Første sangaften var den 2. september 1991, og Peter Toft Poulsen var den første korleder. Der har været skiftende korledere igennem årene og Peter Toft Poulsen har været leder i 2 omgange. Sidste år fik koret ny leder, Tove Isaksen, som er en erfaren og frisk kvinde! Tove har tilført koret nye ideer. Både hvad sangvalg og undervisning angår. Hun er et frisk ”pust”, og er ikke bange for at udfordre sangerne.

I øjeblikket er der 25 sangere i koret; fordelt på 3 stemmer. Koret synger både gamle kendte sange, nyere og helt nye sange. - Kort sagt, et bredt udvalg af alle de dejlige danske sange og viser.

Den 19. september starter koret en ny sæson, og der øves hver torsdag kl.16.00 - 17.45. Vi har det både sjovt og hyggeligt mens vi lærer sangene, der er altid plads til et godt grin.

Lige nu mangler koret gode bas stemmer, men alle er velkommen, så har du/I lyst til et par dejlige timer sammen med andre sangglade +60-ere, så mød op i september!